Bestellingen en Betalingen bij Renegade Guru:

Bij Renegade Guru kun je gemakkelijk en veilig betalen via iDeal, PayPal, bankoverschrijving, Mastercard/Visa Creditcard/American Express(+€1,50), Bankcontact/Mister Cash of Sofortbanking. Mocht je in een ander land wonen waar ze een andere valuta dan de Euro hebben, let dan op met bankoverschrijvingen dat je het juiste bedrag in Euro’s over maakt.

Zodra we jouw bestelling hebben ontvangen ontvang je een bevestiging van jouw aankoop met een ordernummer. We streven ernaar om alle bestellingen binnen 3 werkdagen te verwerken en te versturen. De bestelbevestiging kan soms in de spam folder terecht komen dus wanneer je geen bevestiging hebt gekregen, kijk dan in je spamfolder.

Renegade Guru doet zijn best om de voorraad up to date te houden. Helaas kan het echter gebeuren dat er een product op de website op beschikbaar staat, terwijl het product uitverkocht is of nog in productie is. In dat geval brengen wij je zo snel mogelijk op de hoogte en gaan in overleg kijken naar alternatief of een restitutie van het betaalde bedrag.

Levering van je bestelling

Renegade Guru pakketen worden verstuurd met betrouwbare en erkende verzendservices en een Track en Trace code. In Nederland worden bestellingen boven de €50 gratis verzonden. Voor alle overige landen is het vanaf €150 gratis verzending.

Woon je op een eiland? Bij het invullen van de verzendgegevens staan de eilanden tussen de Landen. Selecteer hier je eiland voor de juiste verzendkosten. Adressen die niet juist zijn ingevuld kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Wil je graag advies over onze yogakleding of heb je vragen over onze producten en/of website, dan kan je gerust contact met ons opnemen via mail of telefoon en wij doen onze uiterste best om je vraag zo goed mogelijk te beantwoorden. Elk pakket dat verzonden wordt heeft een impact op het milieu. Dus wij willen het onnodig versturen van pakketten zoveel mogelijk vermijden. Als je niet zeker bent van een maat of een pasvorm van een product, helpen wij je graag een juiste beslissing te nemen via de telefoon of mail.

De verzendkosten zijn als volgt

LandOrder Hoeveelheid
€0 - €50
Order Hoeveelheid
€50 - €150
Order Hoeveelheid
€150 >
Nederland€3,95GratisGratis
Belgie, Luxemburg, Duitsland, VK€5,75€5,75Gratis
West Europa€13€13Gratis
Oost Europe€14,95€14,95Gratis
VS en de rest€14,95€14,95Gratis

Post

Mocht je iets retour willen sturen, kijk dan op onze retouren pagina.
Wil je ons iets anders per post sturen? Dat kan naar het volgende adres*:

Renegade Guru
Witbolstraat 9b
1032 LC Amsterdam
Netherlands

*Dit is geen bezoekadres voor particulieren.

Je kunt contact met ons opnemen per mail via [email protected] of via telefoon op telefoonnummer 020 261 9180. Wij doen ons best om alle mailtjes binnen 48 uur te beantwoorden.