Retouren

Niet tevreden met je aankoop? Je kan Renegade Guru yogakleding producten tot 14 dagen na aankoopdatum bij ons retour melden. Na de aanmelding heb je nog eens 14 dagen om het pakketje retour te sturen. Na ontvangst van je retour zullen wij het artikel waarvoor je wilde ruilen naar je toe sturen of wij crediteren het bedrag inclusief de verzendkosten* (*als je de volledige bestelling hebt teruggestuurd). Dit zullen wij binnen 14 dagen na aanmelding regelen, mits het product op tijd is ontvangen. Enkel de kosten voor het retourneren zijn voor jouw kosten. Wij kunnen retouren alleen accepteren wanneer de producten in goede, nette staat in de originele verpakking aan ons worden teruggestuurd en de items niet zijn gedragen. Ook hebben wij het bewijs van aankoop nodig om je retour te verwerken. Indien het product in dusdanig slechte staat verkeert dat het niet meer in verkoopbare staat te herstellen is zullen wij de helft van het aankoopbedrag in rekening brengen.

Hoe werkt het retourneren-proces bij Renegade Guru?

Stap 1

Meld je retour aan via [email protected]. Hieronder vind je ons retouren formulier. Wij willen je vragen om deze zo compleet mogelijk in te vullen en vooral het originele ordernummer en de datum van je bestelling. Voeg het formulier toe aan je order zodat wij weten van welke order de retour is. Graag op het formulier ook aangeven welk product je terugstuurt (incl. SKU-nummer die je terugvindt op je factuur) en of je het product wilt ruilen (zo ja voor wat?) of dat je graag het aankoopbedrag terug wilt. Retouren formulier Renegade Guru

Stap 2

Je kan het pakketje naar het onderstaande adres sturen en het liefst met een track en trace code. Renegade Guru neemt geen verantwoordelijkheid voor pakketjes die kwijtraken in de post en die niet met track en trace zijn verstuurd. Indien je pakketje niet is aangekomen bij ons magazijn, kunnen wij deze ook niet in behandeling nemen als retour. Ook neemt Renegade Guru geen verantwoordelijkheid voor pakketjes die naar het verkeerde adres zijn verstuurd en je zal zelf achter het pakketje aan moeten om te zorgen dat hij op het goede adres aankomt. Je hebt eigen verantwoordelijkheid voor het invullen van het juiste adres en met een track en trace code kunnen wij gemakkelijk het pakketje achterhalen.

Retour adres:

Active Ants / Renegade Guru
Zeelandhaven 6 3433PL Nieuwegein
Nederland

Stap 3

Bij aankomst in ons magazijn wordt het product gecontroleerd en wanneer alles in orde is koppelen zij dit terug aan ons. Wij maken vervolgens een nieuwe order aan of een credit nota. In beide gevallen krijg je een bevestigingsmail van ons. Indien een artikel duurder is dan wat je retour stuurt, zullen wij eerst vragen om het restbedrag aan ons over te maken. Mocht het nieuwe product goedkoper zijn, dan crediteren wij het verschil. Zodra wij de restbetaling binnen hebben zullen wij jouw nieuwe product versturen. Voor credit nota’s geldt een verwerkingsperiode van 7 – 10 werkdagen. Je krijgt een automatische melding van jouw creditering. Het verschilt per bank wanneer het geld op jouw rekening staat, dit kan 1 of 2 dagen verschillen met de datum waarop je de bevestiging krijgt. De verzendkosten voor het retourneren van producten zijn voor de koper. Bij het versturen van een vervangend product nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Renegade Guru wilt graag het bewustzijn stimuleren dat elke verzending impact heeft op het milieu en daarom willen wij graag onnodig verzenden voorkomen. Mocht je niet zeker zijn van de maat of de fit van een product, kun je altijd van tevoren contact met ons opnemen voor advies.