Onze hippe yoga shorts voor heren bewegen met je mee! Of je nu luchtige comfortabele yoga shorts zoekt voor een stranddag, of voor een intensieve work-out. In de korte yoga broeken van Renegade Guru kan het allemaal!

Toont alle 7 resultaten

Heren Yoga Shorts


Yoga Shorts

Renegade Guru's loose fit yoga shorts hebben veel bewegingsruimte waardoor jij je comfortabel kunt voelen in alle yoga poses. De binnen beenlengte is lang genoeg zodat je je geen zorgen hoeft te maken over inkijk tijdens je upside down yoga poses. Ook handig: het trekkoord! Het zorgt ervoor dat de broek altijd goed blijft zitten. Het fijne aan onze yoga shorts is dat ze gemaakt zijn van duurzame materialen. Alle yogakleding van Renegade Guru is vegan approved en op een duurzame manier geproduceerd. Activewear die goed is voor jou én mother nature. Draag de shorts met een casual yoga tee of yoga tank top voor een finished look!
Join the tribe & ontvang 10% korting
Blijf als eerste op de hoogte van onze sale en exclusieve aanbiedingen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop!
    INSCHRIJVEN
    Ik ga akkoord met algemene voorwaarden