Over Renegade Guru yogakleding & casual wear

Renegade Guru conscious yoga en active wear is een groen en bewust yoga en sportlabel uit Amsterdam voor heren. Renegade Guru wordt gemaakt door hetzelfde team als Urban Goddess yogakleding, voor vrouwen. En we bestaan sinds 2018.

Hip, eerlijk en betaalbaar

Wij zijn hip, eerlijk en betaalbaar. Hip omdat we graag een beetje normaal over straat willen lopen, voor en na onze yogales of workout. Onze yoga kleding is daarom makkelijk te mix en matchen met je casual garderobe. De materialen die we gebruiken zijn lekker zacht, soepel en comfortabel en daarom is het helemaal niet gek als je onze kleding gewoon niet meer uit wilt doen.

Eerlijk, omdat Renegade Guru yoga, sport en casual mannencollectie wordt gemaakt van gecertificeerd biologisch katoen (GOTS). De productie gebeurt op veilige en eerlijke manier, met respect voor mens en natuur. Biologische kleding is niet alleen goed voor jou en je gezondheid, maar het is ook echt een aanschaf waar je je goed over kunt voelen. Je draagt namelijk ook echt bij aan een betere wereld. Wil je meer weten over hoe wij onze kleding produceren? Kijk dan op onze productie pagina voor meer informatie.

Renegade Guru heren yoga kleding is betaalbaar, omdat wij biologische kleding graag zo betaalbaar mogelijk aanbieden zodat zoveel mogelijk mensen voor duurzaam kunnen kiezen. Zo dragen we bij aan het creëren van een grotere groep bewuste consumenten.

Onze herencollectie

We bieden we een kleine collectie slow-fashion yoga en casual wear aan. Hippe yogakleding dat én lang mee gaat én tijdloos is. We hebben heren yoga shorts, heren yogabroeken, heren yogashirts en tank tops in verschillende kleuren en prints. Al onze Renegade Guru kleding is geschikt voor yoga. De stoffen ademen met je mee en stretchen genoeg mee om je heel comfortabel te laten voelen in elke yoga pose. De yogabroeken zijn misschien een beetje langer dan gewend bent. Maar omdat onze regio de langste mannen van Europa telt, houden we daar ook een beetje rekening mee. Onze tanks en tees zijn om die reden ook een beetje langer dan normaal. Bovendien is dat ook extra handig tijdens je yoga practice zodat je niet gauw in je blote buik staat. Voor veel mannen zijn de tops lang genoeg om eventueel ook nog even in je broek te doen voor je inversions.

Je kunt Renegade Guru conscious yoga kleding & active wear vinden in onze online shop, maar ook in verschillende yoga shops, online shops, warenhuizen, sport winkels, eco mode boutiques en yoga studios in Nederland en in het buitenland.

Heb je een vraag over onze herenkleding of wil je gewoon wat aan ons kwijt? We vinden het altijd super om wat van je te horen! Je kunt ons op verschilende manieren bereiken.

Marlene Smits - Eigenaar Renegade Guru

Marlene Smits – Eigenaar Renegade Guru conscious active wear