Omdat Renegade Guru yoga kleding ook zijn roots diep geworteld heeft in de yoga, geven wij graag weer terug aan de yoga community en daarbij ook de yoga leraren die hun licht, liefde en wijsheid delen met anderen. Daarom geven wij een speciale teacher discount aan yoga leraren op Renegade Guru yogakleding.

Roberto Milletti

Roberto Milletti is een van de bedenkers en eigenaren van Odaka Yoga samen met Francesca Cassia. Samen creëren ze krachtige, vloeiende en waarheidsgetrouwe yoga ervaring op het diepste niveau. Je kunt ze over de hele wereld vinden met workshops of je ziet ze ook regelmatig op festivals.

“Renegade Guru Yoga-wear as the narration of a magical story; that recites on illuminates imaginations and embraces the most sacred depths of souls. By choosing organic cotton you give power to the farmers to grow their natural cotton seeds, which means a cleaner environment. Make Renegade Guru the mission every moment seeks to accomplish.”

Roberto Milleti, ambassador Renegade Guru
Roberto Milletti – Yoga docent en sensei

James Reeves

James Reeves is een internationale yoga teacher en is vooral gespecialiseerd in hatha yoga, meditatie en yoga nidra. Hij is dan ook de enige IRI (Integrative Restoration Institute) geaccrediteerde leraar in Europa die het iRest Yoga Nidra protocol toepast. James heeft zijn eigen yoga school, Restful Being en is docent bij Triyoga in Londen op Ekhartyoga.com.

“Ik ben zo blij om Renegade Guru te supporten bij hun inspanningen om duurzame, eerlijke en biologische yogakleding voor mannen te creëren! Ik heb zo lang gewacht tot iemand iets passends kon ontwerpen voor een mannelijk publiek dat geïnteresseerd is in zowel stijl, als functionaliteit. Ik hou van deze kleding, ze voelen goed, zien er goed uit en zijn speciaal ontworpen met yoga in gedachten, wat betekent dat je – nou ja – echt yoga kunt doen! Bedankt, Renegade Guru!”

James Reeves, Ambassadeur Renegade Guru
James Reeves – Yoga docent