Gelukstrainer Dennis Buist: zo geef je jezelf wat je écht nodig hebt als zelfliefde ver weg lijkt

Dennis Buist

In deze video masterclass gaat gelukstrainer Dennis Buist in op de vraag: hoe lief ben jij eigenlijk voor jezelf? En dan kom je er misschien wel achter dat je het aller strengst bent voor de persoon van wie je eigenlijk het meest behoort te houden. Jijzelf. Waar gevoelens als boosheid, frustratie en onmacht vandaan komen, en hoe je ze kunt begrijpen en een plekje leert geven vertelt Dennis je graag. 

Gelukstrainer Dennis Buist over hoe je jezelf geeft wat je écht nodig hebt wanneer zelfliefde ver weg lijkt

Vanuit onze jeugd hebben we aangeleerd dat bepaald gedrag slecht is. En dus straf je jezelf daarvoor. Maar wat heb je nodig als je even wat minder presteert, het afvallen niet lukt of je een foutje hebt gemaakt? Dan wil je niet dat iemand boos of veroordelend reageert, maar juist lief en begripvol en met je meekijkt waarom het even niet zo lekker gaat en je probeert te helpen. Wat je dus nu als volwassene probeert als je boos bent op jezelf, is jezelf geven wat je écht nodig hebt. En dat is waarschijnlijk hetgeen je vroeger als kind van anderen niet kreeg…

 

Tekst: Dennis Buist
Bron: Holistik

Join the tribe & ontvang 10% korting
Blijf als eerste op de hoogte van onze sale en exclusieve aanbiedingen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je volgende aankoop!
    INSCHRIJVEN
    Ik ga akkoord met algemene voorwaarden